Over mij

Graag stel ik me dan ook even voor.  Mijn naam is Peter Stroeven en geboren in 1964 te Amsterdam. Ik ben inmiddels al weer 35 jaar getrouwd. Ik ben opgegroeid in Kwadijk en woon sinds 1987 in Purmerend. Al jaren hielp ik vrienden, kennissen en familie met verbouwen. Ook mijn eigen huis heeft geen muur meer die op de oorspronkelijke plaats staat. Na de LTS heb ik bij meerdere bedrijven gewerkt. De laatste 4 jaar in loondienst heb ik gewerkt als monteur bij een firma die gespecialiseerd is in het bouwkundig aanpassen van woningen voor in- en mindervalide mensen en van ouderen. Hier begon weer het gevoel te kriebelen om voor mezelf te beginnen. En na een lange en gedegen voorbereiding hebben mijn vrouw en ik toch de stap genomen om in 2009 ons eigen bedrijf te starten. Inmiddels beschikken wij over een ruime werkplaats ingericht met de modernste apparatuur waarmee wij op maat voor de klant kunnen werken.

Meer weten hoe ik mijn bedrijf  ben gestart? kijk op www.eigenbedrijf.klussenier.nl

De Klussenier Peter Stroeven is een gekwalificeerd en veelzijdig vakman die de kleine maar overzichtelijke onderneming leidt. Dit doet hij samen met zijn echtgenote Inge, waarmee hij de zaak runt van A tot Z. Zij staan voor kwaliteit, service, vakmanschap en netheid. Peter is als Klussenier aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie en werkt volgens de algemene voorwaarden van de Klussenier welke bij elke offerte zijn bijgesloten. Wij geven u 12 maanden garantie op geleverd werk en bereken geen voorrijkosten. Voor de volgende werkzaamheden kunt u bij mij terecht. Schilderwerk, Badkamers, Keukens, Toiletten, Laminaatvloeren, Elektra, afhangen van Deuren, Dakramen, Tegelwerk, Stucwerk, Blokhutten en Timmerwerk. Uiteraard sta ik ook voor u klaar wanneer het kleine klusjes zoals bv het ophangen van een schilderijtje betreft. Maar ook voor grote zaken kunt u bij mij terecht bv een dakkapel, een aan- of uitbouw of andere grote verbouwing.

Tevens kunnen wij ook het afbouwen van uw kantoor en of bedrijfspand voor u verzorgen, met één aanspreekpunt voor de opdrachtgever zodat er geen verwarringen ontstaan. Verder zijn wij volledig VCA* en NEN 1010 gecertificeerd. Tevens zijn wij in bezit van VAR verklaring

Vooraf altijd een duidelijke en heldere offerte zodat er tijdens de werkzaamheden geen vervelende verrassingen ontstaan.

Staat u klus of verbouwing er niet tussen? schroom niet en bel voor alle informatie of stuur een mail.

Maar een klus aanvragen bij De Klussenier Peter Stroeven uit Purmerend kan ook via www.peterstroeven.klussenier.nl

Reacties zijn gesloten.