Referenties

U bent van harte uitgenodigd om in een reactie uw referentie over mij te plaatsen.
Het reactieformulier vindt u onderaan deze pagina.

47 Reacties op Referenties

 1. Mevr. M. van Lingen schreef:

  Verbouwing badkamer en toilet benedenverdieping door Peter Stroeven. September/ Oktober 2022
  Via een tv programma bij de klussenier uitgekomen via google kwam ik op de site van peter.
  Daar heel veel goede recensies gelezen dus was mijn keuze snel gemaakt.
  In september een nieuw toilet beneden gekregen in een woord prachtig. Peter werkt secuur en
  netjes
  Peter de sleutel gegeven wat erg fijn is. Dit project was in 3 dagen klaar. En het resultaat was top.
  Half oktober de badkamer deze werd helemaal gestript, Peter had de sleutel en kon ik gewoon aan
  het werk.
  Peter is een vakman en denkt mee wat ik erg fijn vind. En indien nodig overlegt hij. Ik ben heel
  tevreden over het afgeleverde werk, en heb nu een prachtige badkamer.
  Mocht ik in de toekomst nog een klus hebben dan weet ik zeker dat ik dan weer gebruik zal maken
  van de vakmanschap van Peter.
  Dus heeft u een klus bespreek het met Peter.
  Peter is betrouwbaar, komt zijn afspraken na en hij is vooral een vakman

 2. Familie Schildmeijer schreef:

  Via via aan het adres van Peter gekomen. Het is niet zo makkelijk om een goede klusser te vinden die ook nog redelijk snel kon komen. Allerlei “rond om het huis klussen” heeft Peter naar onze volle tevredenheid gedaan. Duidelijke afspraken, goed overleg en heel prettig in de omgang. Hij was echt niet de laatste keer bij ons aan het werk!

 3. Annemieke Sonneveld schreef:

  Peter heeft mijn hele benedenverdieping verbouwd. Isolatie geplaatst onder de vloer, de voor- en achterwanden.
  Een wand weggehaald, nieuwe deuropening gemaakt en tot slot mijn ikea keuken geïnstalleerd.
  Alles is volgens planning verlopen en op een prettige manier. Communicatie verliep uitstekend en het werk is keurig opgeleverd. Ook helderheid over meerwerk en de kosten daarvan. Ook de partijen waar Peter mee samenwerkt (elektricien en stucadoor) zijn goede vakmensen. Kortom ik kan Peter zeker aanraden voor een probleemloze verbouwing!

 4. Monique Nieuwlaat schreef:

  Peter en zijn team hebben diverse klussen bij mij gedaan. De grootste was van 2 kamers 1 maken. En dat heeft hij perfect gedaan! Er werd netjes gewerkt, rommel werd direct opgeruimd. Erg professioneel, en altijd alles in overleg met mij. Hij is iemand die zijn afspraken nakomt en heel prettig in de omgang. Stelt zich correct op en is een fijn mens om mee samen te werken. Als ik nog eens een klus heb, weet ik hem te vinden, een aanrader dus!

 5. Astrid Luppers schreef:

  Donderdag 16 januari 2020 heeft Peter bij ons twee dakramen geplaats en afgetimmerd,
  Het is echt een super vakman het super gedaan en wij zijn super tevreden.
  Peter als we klussen hebben weten we je zeker te vinden! Goede communicatie en komt afspraken, tijd etc, na.
  Het een aanbeveling voor iedereen die een klus heeft.

 6. Debbie Draaijer schreef:

  Vandaag is Peter bij ons geweest voor een aantal klusjes. Ook zijn er 3 nieuwe dakramen geplaatst. Het is erg mooi geworden. Wij zijn erg blij met Peter, zodra er een nieuw klusje te doen is weet ik Peter te vinden 🙂

  Bedankt

  Groetjes Debbie

 7. André Tiepel schreef:

  Ik ken Peter van vroeger, toen wij beiden voetbalden bij VV Kwadijk. Ik kende hem als een aardige en rustige man die vertrouwd op mij overkwam. Die eigenschappen heeft hij nog steeds. Wij hebben een opdracht bij hem geplaatst om kunststof platen in de doucheruimte te plaatsen. Voor deze oplossing hebben gekozen, vanwege de te hoge kosten om de gehele badkamer opnieuw te laten betegelen. Peter is eerst langs geweest om te overleggen en te meten. Op de dag van de plaatsing kwam Peter met een collega klusser om de platen te plaatsen. Zij werkten zorgvuldig en netjes. De klus is naar alle tevredenheid gedaan. Later ook geen problemen met de nota. Alles gedaan zoals afgesproken.

 8. Dominique verheijen schreef:

  Ik zou iedereen aanraden naar Peter te gaan! Heeft in eerste instantie bij ons de slaap- en woonkamer geschilderd, laminaat vloer gelegd, lampen opgehangen en bedrading gedaan,nieuw slot op de deur en een muurtje geplaatst! Alles verliep heel goed! Peter komt afspraken na, op tijd, communiceert goed en erg vriendelijk! Waren heel tevreden!! Nu weer het een en ander in de keuken laten doen, met wederom een super eindresultaat! Als we tussendoor nog klusjes tegenkwamen was het voor Peter geen enkel probleem om dit ook nog te doen! Mochten we nog een keer iemand nodig hebben, dan gaan wij zeker terug naar Peter! Nogmaals bedankt voor alles Peter!

 9. Ellen van der Maat schreef:

  Een hele vriendelijke man die mij ontzettend heeft geholpen.
  Door het pruts werk van onze aannemer heb ik Peter extra moeten inschakelen om een aardlekschakelaar te plaatsen op zolder. Peter reageerde heel snel en heeft binnen 2 dagen de klus binnen een uur gerealiseerd . Goed maar vooral eerlijk advies. Gaf aan dat het een tijdelijke oplossing was maar kwam ook met het alternatief wat er gedaan kan worden. En heeft mij toen het hier helemaal mis (kortsluiting) ging op vrijdagavond direct uit de brand geholpen. Belde hem in redelijke paniek toestand op en Peter was hier binnen 2 minuten! Wat was ik hier blij mee. Al mijn volgende klussen gaan zeker via Peter lopen. Een aanrader dus twijfel niet.

 10. D. Smit schreef:

  Ik heb Peter benaderd omdat ik een rotte drempel had en wat achterstallig onderhoud op kozijnen. Peter heeft de drempel en het achterstallig onderhoud keurig gerepareerd, was erg snel klaar en dacht mee aan de situatie. Ik zou hem zo weer vragen bij woning onderhoud en verbouwingen. Hij denkt ook mee wat het beste is voor de klant op dat moment en in de toekomst.

 11. George Kersbergen schreef:

  Nadat Peter in het verleden wat kleinere klussen voor mij had gedaan, heb ik hem kortgeleden ook ingeschakeld voor de renovatie van mijn toilet en badruimte. Daar was ik wel aan toe na dertig jaar. Eerst de wensen doorgesproken, de mogelijkheden, tips van zijn kant, tijdschema. Op de eerste dag de sleutels afgegeven zodat Peter z’n ding kon doen en ikzelf niet in de troep zou zitten. Resultaat was een prachtige toilet en badruimte. Kan ik weer dertig jaar vooruit! Zou zeker overwegen Peter in te schakelen voor grote en kleine klussen.

 12. familie verheijen schreef:

  Ik kan Peter bij iedereen aanbevelen. Peter heeft bij ons geschilderd, een muurtje geplaatst, bedrading netjes weggewerkt, laminaatvloer gelegd, nieuw slot op de deur geplaatst en de lampen opgehangen. Alles in volle tevredenheid!!!. Nauwkeurig, op tijd, duidelijk in zijn communicatie, luisterd naar de klant en het was geen enkel probleem als wij weer met andere klusjes aan komen zetten. Erg flexibel. Wij weten wel door wie wij onze nieuwe keuken laten plaatsen. Peter bedankt!

 13. Familie Verheijen schreef:

  Wij kunnen Peter zeker aanbevelen. Bij ons heeft Peter de slaap- en woonkamer geschilderd, heeft een nieuw muurtje geplaatst en ook de laminaatvloer gelegd. Mochten wij iets willen veranderen was dit voor Peter geen probleem. Ook bijkomende klusje pakte hij meteen op. Kortom een aanrader! Snel, betrouwbaar, communiceert goed en geeft goede adviezen. Wij zijn blij met hem geweest! Op naar de keuken.

 14. Mickey schreef:

  Toppie toppie al onze klussen (Ouders en ik) zijn naar wens verlopen!
  Goede service en komt zijn afspraken na!
  Blij met de Klussenier Peter Stroeven (leuk om een oud klasgenootjes zo weer tegen te komen)

 15. Gerrit Zonsveld schreef:

  Ik had enkele kleine en grote klusjes die ik door mijn slechte gezondheid niet meer zelf kon doen.

  Peter heeft deze snel en vaardig afgehandeld. zeker een aanrader als ik ooit nog eens hulp nodig heb.

 16. Arina Klok schreef:

  Renovatie van de badkamer laten doen door Peter. Het is een droom badkamer geworden nog mooier als ik had voorgesteld.
  Peter heeft het goed op elkaar afgestemd met stukadoor en tegelzetter waardoor de renovatie voorspoedig is verlopen. Dit is echt een pluim waard.
  Alles bij elkaar een Top resultaat !!!!!

 17. Wim Mentink schreef:

  Vandaag in de ochtend een uitstortgootsteen geplaatst, kraantjes aan de voorzijde van het huis vervangen en wat electradozen verplaatst. Supersnel en netjes. Meer dan tevreden. Bovendien is Peter zeer vriendelijk en correct.

 18. Frans Schurink / Els Postelmans schreef:

  Voor de eerste keer bij ons geweest, maar vast niet voor de laatste keer!
  De klus was een achterdeur te vervangen.
  Alles heel snel, goed en vakkundig gedaan.
  Alle afspraken goed nagekomen, dus besliste een aanrader voor uw klussen.
  EEN VAKMAN.

 19. Saskia van der Meer schreef:

  Mr. Stroeven heeft goed werk geleverd.

 20. Agatha en René Jacobs schreef:

  Na onze verhuizing moesten er een heleboel klussen aan de nieuwe woning gedaan worden, hiervoor hebben we klussenier Peter ingeschakeld. Alles is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Goede afspraken, keurig op tijd, netjes gewerkt.
  En Peter is niet te beroerd om bij een probleem ’s avonds na het eten nog even langs te komen om te kijken wat er aan de hand is.
  Voorlopig is Peter nog niet van ons af, want we hebben nog meer klussen voor hem te doen.

 21. Elles van der Horst schreef:

  Peter is een vakman! Belt netjes terug, erg aardig en verstand van zaken. Hij heeft eea vervangen in huis naar alle tevredenheid. Daarom nu een offerte laten maken om het tuinhuisje te laten vervangen.

 22. Rina Bolders schreef:

  Eindelijk is alles achter de rug,heel de badkamer vernieuwd en aangepast voor mijn man die parkinson heeft,de wc vernieuwd en een nieuwe voorpui erin ,we zijn nu voor jaren klaar. Peter stond klaar als je er niet was als, er iemand moest komen dan liet hij de mensen binnen.Ik ben erg tevreden hoe hij alles heeft opgelost.

 23. René van Lemmeren schreef:

  Peter is een erg vriendelijke rustige man, doet wat hij beloofd, keurig op tijd werkt netjes, weet wat hij doet, ik heb Peter benaderd voor verschillende werkzaamheden ( brandvertragende deuren plaatsen/maken/monteren, deuren plaatsen met panieksluiting en cilinder) erg sociale man, mocht ik wederom een klus hebben dan weet ik hem te vinden.

 24. Fam.Kok schreef:

  Peter heeft bij ons tot volle tevredenheid het toilet en badkamer gerenoveerd.En in de keuken de leidingen ver/aangelegd en na het plaatsen van de keuken netjes alles getegeld en aangesloten.Peter werkt netjes,houdt zich aan de afspraken en is op tijd.Hij is prettig in de omgang en je kan altijd advies vragen en hij geeft goede oplossingen.Ook de kleine probleempjes(wat bij iedere verbouwing voorkomt) worden netjes opgelost.

 25. F. louwen schreef:

  17 en 18 september 2015 heeft Peter boven onze hardhouten ramen/kozijnen vervangen door kunststof ramen/kozijnen. Er was wat discussie over de draairichting van de ramen.
  In prima overleg zijn we hier uitgekomen!
  Alles is keurig afgeleverd en rommel super opgeruimd.
  Voor elke klus, bel Peter dus!
  Ook Wesley, toppertje, bedankt mannen en tot de volgende klus!

 26. Maikel schreef:

  Peter heeft van de week een nieuwe voordeur geplaatst en vorige maand 2 nieuwe dakramen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! Alles is heel netjes afgewerkt en alle afspraken zijn nagekomen, top!

 27. Fam. Baptista schreef:

  Peter heeft een aantal klusjes in en om het huis gedaan en deze zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd. Peter werkt netjes, snel en zeer professioneel; we raden hem van harte aan!

 28. Bob Philippus schreef:

  Vorige week heeft Peter de buitenboel geschilderd.
  Zowel de gestucte muren als de kozijnen en garagedeur.
  Het ziet er weer strak en als nieuw uit.
  Peter werkt erg netjes, is stipt en heel vriendelijk.
  Ik ben zeer tevreden.

 29. E. Hoeve schreef:

  Er moesten een paar planken opgehangen worden, het was maar een kleine klus.
  De Klussenier gebeld en gesproken met Peter. het was geen enkel probleem dat het maar om een kleine klus ging, we hebben een afspraak gemaakt en Peter was precies op tijd.
  De klus was gauw naar grote tevredenheid uitgevoerd. Fijn dat er ook goede service wordt verleend bij een kleine klus. De volgende klus mag Peter ook uitvoeren.

 30. Michel schreef:

  Peter en zijn zoon hebben bij mij 3 oude dakramen vervangen door Velux dakramen. Communicatie verliep zeer netjes, afspraken zijn goed nagekomen en de ramen zijn vakkundig geplaatst. Kleine lekkage achteraf (veroorzaakt door een gebroken dakpan) is na mijn melding nog dezelfde dag verholpen.

 31. Henk schreef:

  Ondanks onze noodgedwongen tijdelijke chaotische agenda’s was de heer Stroeven uitstekend in staat hier om heen te plannen.
  Een aantal kleinere en grotere klusjes: Ze zijn allemaal netjes en goed uitgevoerd !

 32. Linda Meinders schreef:

  Peter heeft mijn zolder geisoleerd, 2 nieuwe dakramen geplaats en CV-kast gemaakt. Peter heeft dit allemaal netjes uitgevoerd. Ik ben blij en tevreden met het resultaat.

 33. Familie Vermeulen schreef:

  Bij ons heeft Peter een kamertje op zolder gemaakt, kasten onder de schuine wand en dakramen geplaatst. We zijn hierover zeer tevreden, Peter doet wat hij afspreekt en werkt erg netjes.

 34. Familie Gomes schreef:

  Peter Stroeven heeft voor ons nu twee klusjes uitgevoerd en tot volle tevredenheid. Hij is vakbekwaam, handig en komt na wat er is afgesproken. Daarbij komt nog, dat het gewoon een aardige vent is op wie je kunt rekenen en vertrouwen.

 35. Monique Kooijmans schreef:

  Peter is een vakman en een prettig mens, dat is wat je wilt!

 36. joop huijbrechts schreef:

  Wij waren toe aan een nieuwe schutting voor onze tuin.
  Zelf kwamen wij er niet toe deze te plaatsen, dus peter en zoon Stroeven gevraagd.
  Deze kwamen kijken, afspraak gemaakt en 14 mei hebben zij deze geplaatst.
  En het moet gezegd: er stáát weer een schutting, goed materiaal, alles geweldig goed afgewerkt,
  kortom: compliment!

 37. Hartman F. schreef:

  Ook wij hebben Peter voor de tweede keer over de vloer. Alles keurig op tijd en goede uitleg, niet alleen over de werkzaamheden maar ook over de factuur.
  Kwaliteit, betrouwbaarheid en vriendelijkheid gaan nog samen!
  Een aanrader.

 38. F.Louwen schreef:

  Peter heeft bij schoonmoeder nieuw toilet en wasbakje geplaatst.
  Keurig geplaatst, netjes afgewerkt; ken Peter al heel wat jaren en is klusser in hart en nieren!
  Peter geeft goed en duidelijk advies, alles voor een redelijke prijs. Materialen zijn prima.
  Kan Peter bij iedereen aanraden, serieus en netjes in zijn werk en kan ook lachen met hem.
  Klus zelf ook regelmatig, maar voor sommige dingen vraag ik Peter!!
  Peter (en Inge ook natuurlijk) thnx en tot de volgende klus!!
  Aanrader!!!!

 39. Karel Kraak schreef:

  Kwaliteit, vakmanschap en plezier
  krijg je bij de klussenier.

  Prima werk afgeleverd tegen een billijke prijs. Proficiat

 40. R. van der Zee schreef:

  Wij hebben Peter voor de 2e keer ingehuurd voor een klus. Dit keer was het voor het plaatsen van een nieuw kozijn. Wel te verstaan een kunststof kozijn. Peter heeft keurig alles netjes opgemeten. We moesten alleen wat langer wachten omdat de kozijnen boer de offerte was vergeten. Maar Peter heeft het allemaal keurig geregeld. Peter heeft het kozijn samen met zijn zoon geplaatst. Dat hebben de mannen heel netjes gedaan. Alles is netjes afgewerkt.

  Peter is een rustige en vriendelijke man, die zich netjes aan de afspraken houdt.En ook weet wat hij doet. Voor de toekomst gaan we Peter zeker weer vragen.
  Ps: Onze zoon Finn is erg blij met zijn nieuwe raam.

 41. M van Zanten schreef:

  Niets dan complimenten! Peter heeft een radiator geplaatst op zolder, leidingen getrokken en onzichtbaar verwerkt, alles ziet er werkelijk piekfijn uit. Van harte aanbevolen!

 42. Marja Wijhenke schreef:

  Peter heeft onze badkamer naar (zeer) volle tevredenheid vernieuwd,
  Hij komt al zijn afspraken op tijd na, is rustig en makkelijk in omgang, (ook bij wat tegenslag…)
  Het ziet er weer prima uit. Voor toekomstige klussen zal ik Peter zeker weer bellen.

 43. George Kersbergen schreef:

  Ik heb Peter ingehuurd voor twee klussen, één wat groter (toilet met spoelbak plaatsen) en een kleinere klus. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk alleen maar positieve punten heb. Peter is een open communitatieve jongen, is zeer professioneel, werkt schoon, denkt mee met de klant, komt met alternatieven. Ik ga ‘m in de toekomst zeker inhuren voor grote klussen (keuken, badkamer).
  Kortom: top!!

 44. Rob Fransen schreef:

  Ik heb een aantal klussen laten doen in mijn appartement. Had echter hellemaal geen verstand van verbouwen dus heb alles aan Peter toevertrouwd en het ziet er allemaal perfect uit. Heb nog een aantal dingen te doen kwa electra dus ik ga hem zeker weer bellen.

 45. J. Tax schreef:

  Peter, alle complimenten zijn voor jou.
  Je hebt mijn badkamer afgebroken en opnieuw opgebouwd.
  Alle rotzooi meegenomen en afgevoerd.
  Het is zó mooi geworden.
  Je bent héél stipt en komt je afspraken na.
  We hebben ook leuke en interessante gesprekken gehad van korte duur, natuurlijk.
  Je moest weer aan het werk.
  Als ik iemand jou kan aandevelen, ben ik het.

 46. Kitty Wielage schreef:

  Ik kan Peter Stroeven bij iedereen aanbevelen. Het is een vakman die zijn woord nakomt en keurig werk levert. Peter levert net even dat beetje meer service en denkt mee, wat het eindresultaat prachtig maakt. Daarnaast houdt hij zich aan de gemaakte afspraken, je komt niet voor verassingen te staan. Na de badkamer heb ik daarom het benedentoilet laten aanpassen en binnenkort start de verbouwing aan de achtertuin.

 47. Mw. A. Klok schreef:

  Ik ben zeer tevreden over de volgende uitgevoerde werkzaamheden o.a verbouwing van toilet (begane grond) incl tegelwerk en plaatsen van sanitair, vervanging van de binnendeuren met sierlijsten erom heen, hang en sluitwerk en schilderwerk, 1e etage laminaat incl plinten, inloopkast (hang en liggedeeltes), tegelwerk bij keuken, plaatsen van afzuigkap en deurknopen. Dit alles bij elkaar heeft een enorme verrijking gegeven aan mijn woning.
  Peter is een vriendelijke, rustige man die verstand van zaken heeft. Hij werkt zorgvuldig en netjes en met degelijke materialen.
  Kortom: Vertrouwd verbouwen geldt zeker bij Peter Stroeven.

  Pros:Verstand van zaken met duidelijke uitleg. Houdt zich aan gemaakte afspraken. Geeft garantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *