Nieuwe huisstijl De Klussenier

Met het oog op het 20 jarig jubileum in 2024 van de Klusseniers organisatie gaan ook wij mee in de tijd en modernisering.

Dit doen wij met het introduceren van een nieuwe huisstijl welke pas in de tegenwoordige tijd.

Vanaf het 2023 zullen landelijk langzaam, maar zeker de styling op onze auto en logo’s op website en briefpapier worden aangepast.

Dus nieuw logo maar de zelfde kwaliteit en garantie voor onze klanten.

Zie hier ons nieuwe logo,

Geplaatst in Algemeen | Een reactie plaatsen

Kroon op werk afgelopen 12,5 jaar

Deze week zijn wij op de tweede plaatst geëindigd bij de Award verkiezing beste ondernemer

Dit uit ruim 200 Klusseniers ie iets waar wij enorm trots op zijn en zien wij dan ook als een bekroning voor ons werk.

Wij gaan er zeker voor om een keer eerste te worden en blijven dan ook zorgen voor service en kwaliteit naar onze klanten en relaties.

 

Geplaatst in Algemeen | Een reactie plaatsen

PRIJSVERHOGINGEN MATERIALEN

I.v.m. de grootte schaarste van materialen in de bouw ( alle hout, gips, isolatie en ook kunststof ) zijn dit jaar de prijzen al met vele procenten gestegen.

Ook begin juni zijn de houtprijzen met 50% tot soms 70 % omhoog gegaan,  helaas moeten wij dit als bedrijf doorbereken aan onze klanten.

De marges zijn al minimaal en vallen nu helemaal weg.

Offertes welke bevestigd zijn blijven geldig conform de afgesproken prijzen en met nieuwe offertes zal er met de verhogingen rekening worden gehouden.

De uitgebrachte offertes zijn 3 weken geldig conform de prijs in offerte, daarna zal er weer bekeken worden wat de prijzen doen.

Het spijt ons voor onze klanten maar helaas ligt dit buiten onze macht, e.e.a. houd in dat indien u kleine of grote verbouwingen wilt gaan uitvoeren dan adviseren wij u niet te  lang te wachten ( ook door de beperkte voorraden ) en er dus rekening mee gehouden moet worden met hogere prijzen dan gewend, dit geld ook voor de levertijden , zie ook onderstaand artikel d.d. 6-7-21

Brancheorganisatie Bouwend Nederland krijgt veel signalen van leden over leveringsproblemen en prijsstijgingen van bouwmaterialen. “De impact van de extreme prijsstijgingen en leveringsproblematiek is groot voor onze sector. Ik vraag opdrachtgevers om samen met hun opdrachtnemer tot een oplossing te komen en coulant te zijn over die effecten”, aldus voorzitter Maxime Verhagen van Bouwend Nederland.

Tijdens de coronacrisis werd de productie van sommige bouwmaterialen gestaakt of teruggeschroefd bij bijvoorbeeld houtzagerijen en metaalbedrijven, waardoor het aanbod sterk afnam. Nu de economie weer sterk op gang komt en de vraag dus snel toeneemt, nemen de leveringsproblemen toe. Ook moeilijkheden bij transport over zee, en de sterk gestegen kosten daarvoor, dragen bij aan de toegenomen prijzen en tekorten

Met vriendelijke groet Peter Stroeven

 

 

Geplaatst in Algemeen | Een reactie plaatsen

Werkzaamheden en Corona

Beste klanten en relaties’s

 

In deze  moeilijke tijden gaan wij gewoon door met werken, we blijven dus beschikbaar voor het uitvoeren van u uw wensen.

Natuurlijk houden wij zowel u als onze gezondheid alle regels opgesteld door het RIVM in acht, we zullen daar waar het kan dus altijd afstand houden en met mondkapjes op werken.

Ook bij het opnemen van een offerte houden wij het mondkapje op.

Wij zijn dus TOT U DIENST

Geplaatst in Algemeen | Een reactie plaatsen

12 jaar KLUSSENIER

De Klussenier Peter Stroeven 12 jaar!
Purmerend – Het klusbedrijf De Klussenier Peter Stroeven is 12 jaar! Dit mooie jubileum is gevierd op 1 oktober 2019. Dat betekent al 12 jaar lang prachtige projecten uitgevoerd door De veelzijdige en ervaren Klussenier Peter Stroeven.

Op 1 oktober 2009 zette Peter een spannende stap om midden in de crisis als zelfstandig ondernemer te starten. Nu 12 jaar later had Peter nooit durven dromen dat hij zo succesvol zou worden met zijn klusbedrijf De Klussenier Peter Stroeven.

Vanaf het begin heeft Peter het druk gehad: “Ondanks de crisis had ik het vanaf de start direct volop werk. En in de afgelopen 12 jaar is er alleen maar werk bij gekomen. Nu heb ik een grote klantenkring opgebouwd met veel vaste klanten in Purmerend en omgeving. Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat ik hier ook grote organisaties als VVE’s en vastgoedondernemingen toe kan rekenen. Dit alles had ik nooit kunnen bereiken zonder de steun van mijn vrouw Inge. Zij is degene die mij op de achtergrond onvoorwaardelijk steunt!”

Peter: “De afgelopen 12 jaar zijn omgevlogen. In de 12 jaar dat ik nu zelfstandig ondernemer ben heb ik veel geleerd van het mooie werk wat ik uitgevoerd heb bij mijn klanten. En van de extra trainingen die ik gevolgd heb. Waardoor ik op de hoogte ben gebleven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.”

Het werk in zijn klusbedrijf is heel divers. Peter: “Dankzij mijn veelzijdige klantenkring kan ik mooie maar ook vele diverse projecten uitvoeren. En dat maakt het werk nog steeds interessant en uitdagend. Ik wordt vooral gevraagd voor grotere projecten. Ondanks de drukte blijf ik ook tijd vrij maken voor kleine klusjes. Deze variatie vind ik het meest waardevol aan mijn werk.”

Veel mooie woorden van Peter dus over de afgelopen 12 jaar als zelfstandig ondernemer met zijn klusbedrijf De Klussenier Peter Stroeven. Maar bij 12 jaar gaat het niet blijven. Peter is van plan nog jaren lang actief te blijven met zijn klusbedrijf: “Dus ook de komende jaren sta ik voor iedereen klaar om zijn of haar, grote of kleine projecten tot volle tevredenheid uit te voeren en op te leveren. Dus zoekt u nog een veelzijdige vakman die bij grote projecten het enige aanspreekpunt is en ook professioneel advies geeft? Dan kunt u contact met mij opnemen. Ik kom graag langs voor een vrijblijvende offerte.”

Hoe kunt u De Klussenier Peter Stroeven het beste bereiken? Dat kan via www.peterstroeven.nl of door te bellen naar 06 – 1590 3762 op ma t/m vr van 07.00 tot 18.00 uur.

Geplaatst in Algemeen | Een reactie plaatsen

NU OOK OP FACEBOOK

Sinds kort zijn wij ook te volgen op Facebook, onder de naam Peter Stroeven.

Volg ons, like ons en deel ons en wie weet gauw tot ziens.

 

 

 

Geplaatst in Algemeen | Een reactie plaatsen

Kennis Velux opgefrist

Velux_Montagepartner

 

 

Om een goede Velux installateur te zijn hebben we onlangs onze kennis over de Velux daglicht producten weer opgefrist.

Zoals we regelmatig diverse trainingen volgen bij onze leveranciers om de productkennis actueel te houden hebben we deze keer met succes

de training Velux renovatie gevolgd om zo de klant nog beter te kunnen adviseren.

Velux

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in Algemeen | Een reactie plaatsen

Werk op hoogte

In de diverse flats op de Brug. Kooijmanweg in Purmerend zitten nog oude geïsoleerde aluminium schuifpuien waardoor alle warmte uit de woning naar buiten trekt.

De afgelopen week hebben ij een in eigen werkplaats vervaardigde hardhouten pui op de derde etage van zo’n flat geplaatst.

De klant is nu eindelijk af van het hoorbare gefluit van de wind en van veel te hoge stook kosten, gelukkig was het weer goed en konden we de nieuwe pui binnen het uur naar boven hijsen.

 

20160421_141545 20160421_093305

 

Geplaatst in Algemeen | Een reactie plaatsen

Alweer 12 JAREN GARANTIE EN BETROUWBAARHEID

Met zijn positieve instelling en vakmanschap heeft Peter de afgelopen 12 jaar veel klanten tevreden gemaakt met o.a. een nieuwe badkamer, keuken en allerlei andere verbouwingen. Hij startte als Klussenier zijn eigen klusbedrijf midden in de recessie en is nog steeds actief in Purmerend. Sterker nog, zijn werkgebied heeft zich de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Peter vertelt over de afgelopen jaren.
‘Voor mijn start als Klussenier was ik al erg veelzijdig. Ik heb jarenlang geklust, verbouwd en gewerkt als monteur voor woningaanpassingen. Als Klussenier heb ik door hard werken en het volgen van trainingen mijn vakmanschap alleen maar uitgediept. Het is dan zo mooi om te zien dat mijn bedrijf na een aantal jaren ook echt gegroeid is. Op dit moment beschik ik over alle vakmanschap binnen mijn eigen bedrijf, het uitbesteden van werkzaamheden is eigenlijk uitzonderlijk geworden. Dit komt ook door mijn eigen werkplaats en door de samenwerking met mijn zoon die ook een eigen timmerbedrijf runt. De eigen werkplaats die we sinds een paar jaar hebben zorgt voor veel flexibiliteit. Wanneer het regent kan ik ook gewoon door met mijn werkzaamheden, bijvoorbeeld het maken van kozijnen.’
‘In mijn jaren als Klussenier heb ik gemerkt dat klanten kiezen voor de Klussenier vanwege de garantie, betrouwbaarheid maar ook de ouderwetse service. Naast het leveren van vakwerk en het verschaffen van deskundig advies vind ik het ook belangrijk om betrokken te zijn bij de klanten. Hierbij helpt ook mee dat ik met verschillende leveranciers samenwerk. Ik kan bijvoorbeeld goed terecht bij Ruiter waarmee al jaren een zeer goede samenwerkings verband heb voor dakkapellen en Keraliet gevel bekleding of voor dakramen bij VELUX. Deze professionaliteit wordt erg gewaardeerd door mijn klanten die hun waardering vaak laten blijken door mij aan te bevelen bij familie en vrienden. Betere reclame kan je niet hebben!’
Ondanks de start van mijn klusbedrijf in de recessie heb ik ( en ook mijn vrouw ) de afgelopen jaren met veel plezier erg hard gewerkt en zijn we tevreden en trots met waar we nu zijn. De toekomst zie ik dan ook erg positief tegemoet. De vooruitzichten van de verbouw- en renovatiemarkt zien er erg goed uit. Toch gaan wij de komende jaren gewoon door op dezelfde voet. Dat betekent dat klanten nog steeds geen voorrijkosten betalen, vooraf een vrijblijvende offerte ontvangen en op geleverd werk 12 maanden garantie hebben.

Goed werk leveren met garantie en kwaliteit is natuurlijk de basis.’ aldus Peter.

Voor alle info kunt u Peter bellen dagelijks op 06 15903762 of op www.peterstroeven.nl en we zij nu ook op Facebook te volgen met onze werkzaamheden.

Geplaatst in Algemeen | Een reactie plaatsen

Demo filmpje over mijn organisatie

Kijk op onderstaande link voor nog meer info over de klusseniers organisatie….

http://www.youtube.com/watch?v=cBZAHmayrKMo

Geplaatst in Algemeen | Een reactie plaatsen