Alweer 12 JAREN GARANTIE EN BETROUWBAARHEID

Met zijn positieve instelling en vakmanschap heeft Peter de afgelopen 12 jaar veel klanten tevreden gemaakt met o.a. een nieuwe badkamer, keuken en allerlei andere verbouwingen. Hij startte als Klussenier zijn eigen klusbedrijf midden in de recessie en is nog steeds actief in Purmerend. Sterker nog, zijn werkgebied heeft zich de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Peter vertelt over de afgelopen jaren.
‘Voor mijn start als Klussenier was ik al erg veelzijdig. Ik heb jarenlang geklust, verbouwd en gewerkt als monteur voor woningaanpassingen. Als Klussenier heb ik door hard werken en het volgen van trainingen mijn vakmanschap alleen maar uitgediept. Het is dan zo mooi om te zien dat mijn bedrijf na een aantal jaren ook echt gegroeid is. Op dit moment beschik ik over alle vakmanschap binnen mijn eigen bedrijf, het uitbesteden van werkzaamheden is eigenlijk uitzonderlijk geworden. Dit komt ook door mijn eigen werkplaats en door de samenwerking met mijn zoon die ook een eigen timmerbedrijf runt. De eigen werkplaats die we sinds een paar jaar hebben zorgt voor veel flexibiliteit. Wanneer het regent kan ik ook gewoon door met mijn werkzaamheden, bijvoorbeeld het maken van kozijnen.’
‘In mijn jaren als Klussenier heb ik gemerkt dat klanten kiezen voor de Klussenier vanwege de garantie, betrouwbaarheid maar ook de ouderwetse service. Naast het leveren van vakwerk en het verschaffen van deskundig advies vind ik het ook belangrijk om betrokken te zijn bij de klanten. Hierbij helpt ook mee dat ik met verschillende leveranciers samenwerk. Ik kan bijvoorbeeld goed terecht bij Ruiter waarmee al jaren een zeer goede samenwerkings verband heb voor dakkapellen en Keraliet gevel bekleding of voor dakramen bij VELUX. Deze professionaliteit wordt erg gewaardeerd door mijn klanten die hun waardering vaak laten blijken door mij aan te bevelen bij familie en vrienden. Betere reclame kan je niet hebben!’
Ondanks de start van mijn klusbedrijf in de recessie heb ik ( en ook mijn vrouw ) de afgelopen jaren met veel plezier erg hard gewerkt en zijn we tevreden en trots met waar we nu zijn. De toekomst zie ik dan ook erg positief tegemoet. De vooruitzichten van de verbouw- en renovatiemarkt zien er erg goed uit. Toch gaan wij de komende jaren gewoon door op dezelfde voet. Dat betekent dat klanten nog steeds geen voorrijkosten betalen, vooraf een vrijblijvende offerte ontvangen en op geleverd werk 12 maanden garantie hebben.

Goed werk leveren met garantie en kwaliteit is natuurlijk de basis.’ aldus Peter.

Voor alle info kunt u Peter bellen dagelijks op 06 15903762 of op www.peterstroeven.nl en we zij nu ook op Facebook te volgen met onze werkzaamheden.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *