EPDM koude dakbedekking

 

Persbericht

 

Dakdekken een koud kunstje                                                       

 

Peter Stroeven mag zich sinds 26-01-2012 gecertificeerd EPDM Kouddakdekker noemen. Hij kan nu op maat advies, levering en toepassing van het koude dakrubber verzorgen. Peter volgde de vaktraining op de vestiging van Raab Karcher in Ede. Deze certificering betekent voor Peter dat naast alle klussen in en rond het huis hij nu ook het RubberCover systeem professioneel kan toepassen.

Peter: EPDM is een synthetisch high-tech rubber. Vooral de grote elasticiteit, duurzaamheid en de hoge bestendigheid tegen Ozon- en UV straling maken dit materiaal zeer geschikt voor het gebruik op verschillende daken en andere bouw- en aanbouwen.

 

 

De naam EPDM staat bij de consumenten garant voor kwaliteit. Dat sluit uitstekend aan bij de kwaliteiten van Peter De Klussenier. Vandaar dat de Klusseniersorganisatie een samenwerkingsverband met EPDM is aangegaan. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de certificering van De Klussenier Peter Stroeven.

Dat ik deze training heb gevolgd, is omdat EPDM een A-merk is op het gebied van o.a. koud dakdekken en steeds meer consumenten kiezen voor deze vorm van dakbedekking. Het is goed om dan professioneel getraind te zijn.”

Het was een goede training, omdat Mawipex veel nuttige tips heeft voor toepassing in de praktijk. Dat zijn handigheidjes die je moet kennen, waardoor je het product vakkundig en snel kunt toepassen. Dat begint al met het inmeten en inschatten of het dak gedeeltelijk of in zijn geheel bedekt moet worden. Of er over een bestaande dakbedekking kan worden aangebracht of dat de bestaande dakbedekking eerst moet worden verwijderd.

 

Als EPDM gecertificeerd Klussenier kan mijn klant rekenen op een goed advies, professionele toepassing met de bijbehorende garantie. Dat zijn stuk voor stuk zekerheden. En met een nieuwe dakbedekking van EPDM zit u voorlopig weer droog.

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

1 Reactie op EPDM koude dakbedekking

  1. Dakbedekking schreef:

    Ben hier zeer te vreden mee, ziet er erg duurzaam uit inderdaad, nu nog de praktijk afwachten natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *